Home Marketing

Marketing

Leaderboard

Leaderboard banneri su pozicionirani pri vrhu svake stranice, uključujući sve web verzije i aplikacije. Relativno velika površina bannera i atraktivna pozicija čine leaderboard bannere jednim od najčešćih izbora prilikom planiranja kampanje.

2.00 KM (CPM) – Cijena na 1.000 prikazivanja

Rectangle 300×250

Rectangle banneri su pozicionirani u gornjem dijelu stranice na naslovnici, rubrikama i člancima, kao i na svim web verzijama te aplikacijama. Ovisno o kojoj responsive verziji se radi, rectangle banner se prilagođava da bude vidljiv na svakom uređaju.

2.00 KM (CPM) – Cijena na 1.000 prikazivanja

In-text Rectangle 320×250

In-text Rectangle banneri su pozicionirani isključivo u člancima i to u sredini tekstova vijesti. Ovisno o kojoj responsive verziji se radi, rectangle banner se prilagođava da bude vidljiv na svakom uređaju unutar svakog teksta.

7.00 KM (CPM) – Cijena na 1.000 prikazivanja

Floater500×500

Floater je efektivan format oglašavanja koji predstavlja postavljanje bannera preko same stranice, odnosno u sredini, što znači da ga čitatelji apsolutno ne mogu ne primijetiti. Fokus svakog čitatelja kada u tom slučaju je na samom banneru.

15.00 KM (CPM) – Cijena na 1.000 prikazivanja

Sponzorisani članak

Sponzorisani članak bit će objavljen na portalu, stajat će na naslovnici portala, te će biti objavljen na svim relevantnim facebook stranicama.

Cijena – 100 KM

Ukoliko želite da vaš banner bude vidljiv na portalu čitav mjesec, cijena je fiksna i iznosi 200 KM (akcija)