Home Crna hronika OVO JE STRAŠNO: ŽENA SKOČILA U SMRT SA ZGRADE DRŽEĆI PETOGODIŠNJU KĆERKU

OVO JE STRAŠNO: ŽENA SKOČILA U SMRT SA ZGRADE DRŽEĆI PETOGODIŠNJU KĆERKU

232
0
SHARE

Žena iz Brooklyna skočila je u nedjelju s krova zgrade Hell’s Kitchen s 12 spratova, držeći u naručju svoju petogodišnju kćerku, usmrtivši ih obje, saopćili su policija i prijatelji.

Oksana Patchin (39) i Olivia Patchin prebačeni su u bolnicu St. Luke’s Roosevelt, gdje su proglašeni mrtvim, rekli su policija i izvori, prenosi Fox News.

Sve je bilo sjajno s njom. Ne mogu vjerovati. Ovo je strašno – rekao je jedan poznanik nesretne žene.
Policijski izvori i stanovnici zgrade rekli su da je žena posjetila svoju prijateljicu u zgradi. Oksana je od prijateljice zatražila karticu za izlazak na krov, tvrdeći da želi kćerki pokazati pogled, rekli su policijski izvori.

Kamere su potom snimile majku kako korača uokolo, prije nego što se popela preko sigurnosne ograde, uzela kćerku i skočila, rekli su izvori.

Stvarno me uzdrmalo što se dogodilo. To je vrlo, vrlo uznemirujuće -rekao je stanar koji je tražio da ga se identificira samo kao Bryana.
Prema Oksaninim profilima na društvenim mrežama, ona je rodom iz Ukrajine, a studirala je računovodstvo u New Yorku.

Izvori iz sigurnosnih agencija kažu da se žena tokom ljeta razvela od supruga i živjela je s majkom. Nije ostavila oproštajnu poruku, rekli su izvori.

Jedan stanar, koji je u suzama razgovarao s novinarima, rekao je da je majka bila “izbezumljena”, ali nije pružio druge detalje.

LEAVE A REPLY