Home Vijesti iz Viteza PREDRAMAZANSKA AKCIJA ČIŠĆENJA // Stari Vitez odiše čistoćom!

PREDRAMAZANSKA AKCIJA ČIŠĆENJA // Stari Vitez odiše čistoćom!

331
0
SHARE

Jedna od MZ koja pokazuje kako sa malo truda i zajedništva se može postići mnogo toga. Ovo pokazuje kako se voli svoj grad. 

Kao što smo već pisali ranije, MZ Stari Vitez u saradnji sa NVO Amanet, organizovali su akciju predramazanskog čišćenja i uređenja ulica Starog Viteza.

Vrijedna grupa mještana MZ Stari Vitez je započela akciju čišćenja jutros u 10 sati.

Kao što se može vidjeti na fotografijama koje je zabilježio portal Istinavitez.ba ulice su uređene i saprane, a prikupljeno je i više vreća smeća.

Ovom prilikom pozivamo sve građane Viteza da ožive svoju ekološku svijest i da nam Vitez uvijek bude ovako čist i lijep. 

 

“Neće nam biti teško da ovo radimo svaki dan kada bude trebalo, ali se nadamo da to neće biti potrebno, da će razum, dobra volja i ljubav prema Vitezu prevladati i da će naš grad uvijek ovako odisati čistoćom”, naglasio je naš sagovornik.”

“Veoma je bitno da pokrećemo ovakve akcije, da čistimo naše mahale i avlije posebno prije mjeseca ramazana, a što je još bitnije treba da mijenjamo svoju svijest o čistoći i da praktično pokazujemo postulate svoje lijepe vjere.”

LEAVE A REPLY