Home BIH (VIDEO) Tuča čobana u BiH postala viralna: “Khabib ovo treba da vidi”

(VIDEO) Tuča čobana u BiH postala viralna: “Khabib ovo treba da vidi”

1861
0
SHARE

Razlog koji navodi autor a ujedno i administrator stranice Justrelax.ba za fizički obračun je da se djeca moraju čeličit, jer ko zna kakav vakat dolazi

Na društvenim mrežama pojavio se video za koji autor kaže da je napravljen u selima između Maglaja, Zavidovića i Žepča.

Razlog koji navodi je jednostavan: “Moraju se djeca čeličit, jer ko zna kakav vakat dolazi”…

– U ovim selima između Maglaja, Zavidovića i Žepča su ovakve tuče redovne i hijararhija se uspostavlja pesnicama – tvrdi autor videa.

– Mladi momčići se tuku, jer ih zavade stariji !?? ‘Kada zajogune i adrenalin proradi, ovakvi ogledi potraju i po sahat čitav i nijedan neće da odustane a mora se znati jači – kaže jedan od starijih tačnije onaj koji ih zavadi a ujedno bude i sudija i to onaj koji ništa ne dosudi, te kako kaže: “Sve se samo od sebe rješi”

 

Video je postao viralan, a mnogi porede ovakve borbe sa onima koje imamo priliku vidjeti u Dagestanu i Čečeniji iz kojih dolaze neki od najpoznatijih svjetskih boraca među kojima je i trenutni UFC prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov.

 

– Ovo treba Khabib da vidi – jedan je od komentara. Pogledajte video.

Kada bude vakat došao !!!!Mladi momčići se tuku, jer ih zavade stariji !?? 'Kada zajogune i adrenalin proradi, ovakvi ogledi potraju i po sahat čitav i nijedan neće da odustane a mora se znati jači', kaže jedan od starijih, tj. onaj koji ih zavadi a ujedno bude i sudija i to onaj koji ništa ne dosudi, te kako kaže: "Sve se samo od sebe rješi"😊Razlog koji navodi je jednostavan: "Moraju se djeca čelićit, jer ko zna kakav vakat dolazi"…✊U ovim selima između Maglaja, Zavidovića i Žepča su ovakve tuče redovne i hijararhija se uspostavlja pesnicama, kaže naš sagovornik………. 🌐🌐🤠🤠😇😇🌐🌐

Posted by Justrelax.ba on Četvrtak, 18. juni 2020.

LEAVE A REPLY